2011-08-19, 13:13:15
Witam
Pewnie wielu z was pracuję jako programista. W swojej firmie chciałbym przeprowadzić szkolenia z zakresu optymalizacji pracy moich pracowników. Jak sądzicie czy firma www.bnsit.pl sobie z tym poradzi?
Własna Firma
|
2011-08-19, 13:13:15
Witam Pewnie wielu z was pracuję jako programista. W swojej firmie chciałbym przeprowadzić szkolenia z zakresu optymalizacji pracy moich pracowników. Jak sądzicie czy firma www.bnsit.pl sobie z tym poradzi?
2023-10-16, 09:57:02
Jeśli mowa o biznesie i firmie, to ja poszukuję do mojej firmy meblarskiej kompana, który będzie w stanie zabarwiać mi włókna na dowolny kolor. Udało mi się ustalić, że firma mkkolibri działa w tej materii i to z całkiem niezłym skutkiem. Ofertę mają naprawdę rozbudowaną.
2023-11-06, 22:17:03
Jestem zaskoczona, że nikt z was nie wspomniał o korzyściach, jakie płyną z faktoringu. Przecież płynność finansowa w firmie, to klucz do sukcesu! Koniecznie zapoznajcie się z ofertą firmy AFORTI Factor. Co jak co, ale im możecie w pełni zaufać.
2023-11-20, 21:34:43
Jakie macie zdanie na temat wirtualnego biura jako główny adres siedziby w KRS? Prowadzę działalność na malutkiej wsi i zastanawiam się czy lokalizacja np. Wrocław z https://blwcorp.pl/ zwiększy prestiż mojej firmy. Jakie macie zdanie?
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|